preloder

V Železniškem muzeju smo 8. marca gostili tiskovno konferenco, namenjeno premierni predstavitvi 58. festivala Pivo in cvetje. Gre za tradicionalno prireditev, ki jo letos pripravljajo od 14. do 16. julija. Festival se bo odvijal v dostopnem in festivalsko prijaznem mestu Laško. Obiskovalci festivala Pivo in cvetje bodo deležni vrhunskega piva ter kulinarike pri tem pa bodo lahko uživali v odlični glasbeni atmosferi.

Na tiskovni konferenci so sodelovali predstavnica organizatorjev festivala direktorica STIK Laško Tina Belej, programski direktor festivala Urban Centa, menedžer blagovne znamke Pivovarna Laško Union Urban Kramberger, predstavnica soorganizatorjev Jana Morelj ter predstavnik stikov z javnostjo Gregor Zalokar, ki so med drugimi razkrili nekatere novosti in zanimivosti festivala.

Mesto Laško je majhno in zeleno zato so tudi letos poudarili o pomenu trajnosti in mobilne varnosti. V ta namen so na omenjeni tiskovni konferenci še posebej poudarili partnersko sodelovanje s Slovenskimi železnicami, ki bodo omogočile brezskrbno in varno vožnjo ob prihodu in odhodu s festivala. (Več info: Na Pivo in cvetje se splača z vlakom)

Govorci na konferenci so v naši železniški rotundi v Ljubljani, edinstvenem ambientu s pridihom bogate dediščine železniškega prometa, predstavili tudi glasbene izvajalce. Verjamejo, da bodo z letošnjim izborom nastopajočih navdušili tako slovenske kot tudi tuje obiskovalce.

Več o festivalu si lahko preberite na povezavi: https://www.pivo-cvetje.si/
Vozni red vlakov: https://potniski.sz.si/.

Avtorica prispevka: Tjaša Zalaznik

Vabljeni k ogledu foto utrinkov